faq

 

Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan omtrent Roosendaal Raakt.

Specifieke vragen voor medewerkers worden beantwoord op de ‘veel gestelde vragen’ pagina in het medewerkers-gedeelte van deze website.

 • Wat is Roosendaal Raakt?

  Een middag voor medewerkers van de gemeente Roosendaal om klussen uit te voeren bij organisatie, instellingen en verenigingen in en om Roosendaal. Tijdens deze middag voeren deelnemers gezamenlijk in 4 uur een leuke en nuttige klus uit. Dit gebeurt in groepen van gemengde samenstelling en in samenwerking met de betreffende instellingen en verenigingen.

 • Wanneer is Roosendaal Raakt?

  Dinsdagmiddag 13 juni 2017.

 • Wie organiseert Roosendaal Raakt?

  Roosendaal Raakt wordt georganiseerd door de gemeente Roosendaal in samenwerking met de organisaties en instellingen die klussen aanbieden.

 • Wat is het doel van Roosendaal Raakt?

  Roosendaal Raakt wordt georganiseerd om onze maatschappelijke betrokkenheid op een andere wijze te tonen dan gebruikelijk. We willen elkaar en onze partners in de samenleving “echt” raken! Dit doen we onder andere door een impuls te geven aan het (doen van) vrijwilligerswerk in de gemeente Roosendaal. Wij willen als gemeentelijke organisatie een goed voorbeeld stellen. De organisatie toont tijdens deze middag haar maatschappelijke betrokkenheid op een hele concrete en tastbare manier.

 • Ik wil een klus aandragen voor Roosendaal Raakt. Kan dat en waar moet ik de klus aanmelden?

  Ja, dat kan!

  Wanneer jij leuke kortlopende klussen binnen de gemeente Roosendaal weet, die geschikt lijken te zijn voor de Roosendaal Raakt laat het dan voor 24 april weten! Mail ze door aan raakt@roosendaal.nl of meld ze aan via het inschrijfformulier.