klussen

 

Kan uw organisatie wel wat hulp gebruiken, heeft u klusjes liggen waar uw eigen mensen niet aan toe komen, geef uw organisatie dan nu op.

De klussen moeten dinsdagmiddag 13 juni uit te voeren zijn door een groepje van minimaal 4 medewerkers binnen de grenzen van de gemeente Roosendaal. Als u zelf voor de eventuele benodigde materialen en/of begeleiding zorgt, dan zorgen wij voor de extra handen. Onze voorkeur gaat uit naar klussen met een maatschappelijke inslag. Bij teveel aanmeldingen gaan dergelijke klussen dus voor.
Als u meerdere klussen wilt aanmelden dan mag dat. Maar let op, 1 klus per formulier.

Wilt u meedoen en geraakt worden? Wilt u overleggen over de mogelijkheden, bent u op zoek naar inspiratie of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ook horen wij graag van u of er eventuele bijzonderheden zijn waarmee we rekening moeten houden bijvoorbeeld naar aanleiding van ervaringen van vorig jaar.

Bent u al enthousiast en wilt u direct een klus aanleveren voor Roosendaal Raakt? Dat kan door uw klus voor 24 april aan te melden via het inschrijfformulier hier op deze pagina of een mail te sturen aan raakt@roosendaal.nl.

Inschrijfformulier

Activiteit duurt van 13:00 tot 17:00 uur en iemand van
de organisatie is aanwezig?

 Ja Nee

Indien noodzakelijk: Gereedschap/materiaal/beschermende
kleding aanwezig?

 Ja Nee

Organisatie zorgt voor koffie/thee?
 Ja Nee

Helpen ook eigen medewerkers/vrijwilligers vanuit de
organisatie mee?
 Ja Nee